Dieren

Top 10 Dierencafés wereldwijd: Waar dieren en genot samenkomen

Dierencafés zijn een uniek concept dat de liefde voor dieren combineert met de ontspannen sfeer van een café. Over de hele wereld zijn er steeds meer van deze bijzondere plekken te vinden, waar bezoekers kunnen genieten van lekker eten en drinken terwijl ze omringd worden door schattige viervoeters. Hier is een overzicht van de top 10 dierencafés wereldwijd die je niet mag missen:

 1. Neko no Jikan – Tokyo, Japan
  Neko no Jikan, wat ‘kattentijd’ betekent, is een populair kattencafé in Tokyo. Hier kunnen gasten ontspannen met een kopje thee terwijl ze spelen en knuffelen met verschillende kattenrassen. De serene omgeving en de vriendelijke katten maken dit café een must-visit voor kattenliefhebbers over de hele wereld.
 2. Lady Dinah’s Cat Emporium – Londen, Verenigd Koninkrijk
  In het hart van Londen biedt Lady Dinah’s Cat Emporium een oase van rust waar gasten kunnen genieten van heerlijke afternoon tea en het gezelschap van adoptiekatten. Dit café werkt samen met lokale dierenasielen om katten een liefdevol thuis te bieden.
 3. Dog Café – Los Angeles, Verenigde Staten
  Het Dog Café in Los Angeles is een warm welkom voor hondenliefhebbers. Bezoekers kunnen hier genieten van een kopje koffie terwijl ze spelen met adopteerbare honden die op zoek zijn naar een nieuw thuis.
 4. Le Doggy Café – Montreal, Canada
  Le Doggy Café is een charmant café in Montreal waar honden vrij rondlopen terwijl bezoekers genieten van verse koffie en huisgemaakte lekkernijen. Het café organiseert ook evenementen en workshops om hondenliefhebbers samen te brengen.
 5. Bunny Café – Boedapest, Hongarije
  Voor liefhebbers van konijnen is het Bunny Café in Boedapest een ware traktatie. Hier kunnen gasten genieten van knuffelige konijnen terwijl ze van een kopje koffie of thee genieten.
 6. Meow Parlour – New York City, Verenigde Staten
  Gelegen in de bruisende stad New York, biedt Meow Parlour een unieke ervaring waar kattenliefhebbers kunnen ontspannen en spelen met adoptiekatten. Het café werkt samen met een plaatselijk asiel om katten te helpen bij het vinden van een liefdevol thuis.
 7. Harry Harlow’s Monkey Café – Tokio, Japan
  Dit café in Tokio biedt een ongewone maar fascinerende ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in primaten. Harry Harlow’s Monkey Café biedt een veilige omgeving waar gasten kunnen leren over en interactie kunnen hebben met verschillende apenrassen.
 8. Catmosphere Cat Café – Sydney, Australië
  Gelegen in Sydney biedt Catmosphere Cat Café een rustige plek waar kattenliefhebbers kunnen genieten van heerlijke koffie terwijl ze spelen en ontspannen met adoptiekatten die een nieuw thuis zoeken.
 9. KitTea Cat Café – San Francisco, Verenigde Staten
  KitTea Cat Café in San Francisco biedt een ontspannen omgeving waar gasten kunnen genieten van biologische thee terwijl ze knuffelen met adoptiekatten die vrij rondlopen in het café.
 10. Hajime Robot Restaurant – Bangkok, Thailand
  Dit unieke café in Bangkok biedt een futuristische ervaring waar gasten niet alleen kunnen genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook interactie kunnen hebben met robotdieren die het café bezoeken.

Dierencafés zijn meer dan alleen eetgelegenheden; ze bieden een kans om te ontspannen, te genieten van lekker eten en drinken, en tegelijkertijd dierenliefde te ervaren. Of je nu een kattenliefhebber, hondenfan of gewoon nieuwsgierig bent naar exotische dieren, deze top 10 dierencafés wereldwijd zijn zeker een bezoekje waard voor een onvergetelijke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button